inandoutofstyle.ro

something special

Am vazut weekendul trecut, cei mai frumosi munti din lume si i-am vazut exact la noi in tara si exact acum cand au cel mai mult de oferit.. cel putin pentru mine culorile toamnei nu se compara cu nimic. Oricum am sa las niste poze aproape modeste as zice, frumusetea reala de acolo e de nereprodus pentru ca nici macar pozele mele speciale si pline de dragoste nu au reusit sa ii faca favoruri, ei frumusetii.

Carpatii Orientali si mai exact Carpatii de Curbura, zona in Depresiunea Brasovului in partea de Nord si Valea Prahovei in Sud.
Spectacol al naturii!

Am mai scris zilele trecute despre cateva obiective turistice de la noi, locurile pline de istorie si traditie ale tarii noastre. De data asta, mergand spre inaltimile Romaniei am oprit la Bran si am furat cateva instantanee si de acolo. Era la fel de frumos ca si printre munti pentru ca e la fel de toamna si in plus mai e misterul din jurul Castelului Bran. Dar cel mai sigur o sa intelegeti din imagini ce vreau sa spun.

M-am indragostit de tara noastra.

Una peste alta, astazi e o zi speciala aici pe blog… asa cred ca se cheama… pentru ca m-am hotarat sa scriu in limba mea, a noastra, in limba romana…

Am cam umblat la aplicatii si am verificat de pe unde sunteti.. de pe unde v-am gasit si m-ati gasit. Am vazut ca aproximativ jumatate din voi sunteti 🇷🇴; Wow….
Hm…
1. am fost fericita;
2. am decis sa iau masuri.

Cred ca cel mai corect e sa fac jumate-jumate in ceea ce tine de partea scrisa… as vrea sa fie mai usor sa ne citim de acum inainte.

Motivul pentru care am inceput prin a scrie in limba engleza, l-am legat in special de muzica mea, a noastra, care fiind mai toata “in english” a generat public international, incepand cu  I can feel  si continuand cu restul pieselor mele….dar o sa povestim mai multe si in viitor ca sa nu lungim vorba prea tare, acum. ♥️

Lots and lots of love…
Ela.

 

Comments

comments

No Comments Yet.

Leave a comment