inandoutofstyle.ro

Just a little more

Wow… a trecut o gramada. O gramada de cand nu am scris macar un rand. In afara de mesaje infinite cu apropiati ‘ca asa se face “texting’ul”, nu am scris. Arta, scris/a.
Instagram’ul meu e la zi, nu naste taceri atat de abisale… va astept si acolo , il gasiti mai jos daca cititi de pe telefon sau in partea dreapta a ecranului daca cititi de pe desktop. Spun asta ca sa dezmortesc linistea asta ‘ca nu stiam cum sa incep.
Cum am zis… eu va lipseam voua, voi imi lipseati mie, asa ca va scriu cu scris de Sarbatoare… ultima scrisoare era datata in Noiembrie. Rusine ca rusinea unui copil care sparge globurile bradului de Craciun. Am spart si eu unul aseara cand am impodobit totul si am facut pe nebunii. Am fost certata. Era un glob frumos.
Asadar, Decembrie. A murit si regele…
Suntem pe 7, trecuti de primele doua evenimente, 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei si 6 Decembrie cand a venit mosul la ghetute.
De facut luna asta: de vazut luminitele din Bucuresti, Satul mosului si bradul mare, de facut om de zapada (de lasat un frigider la inghetat sa fac rost de zapada). De primit cadouri cat mai multe (chiar si inainte sa vina Mosu’). De sarbatorit Craciunul si de ciocnit pentru 2018… agenda e plina luna asta. Luna in care nimeni nu munceste de’adevaratelea… nu prea.
Stiu ca m-am trezit scriind dupa o luna de nimic si tot ce am gasit mai bun, arata a satira lirica dar in spatele ironiei sta un adevarat spirit inrudit cu bradul de Craciun. Nu, inrudit cu steaua de la motul bradului de Craciun. Si cu luminitele. Si cu beteala. Suntem frati. Gemeni. Uniti in spirit si in cuget.
Va doresc o luna magica, de poveste. Va doresc cel mai inspirat Craciun.
…..
Si anul asta, facem asa:
Voi faceti o poza cu ce ati impodobit acasa sau in oras sau orice imagine va inspira Sarbatoarea asta cel mai mult si imi trimiteti pe adresa de mail inandoutofstyle@gmail.com
Toate pozele, impreuna cu numele voastre (daca vrei sa nu iti scriu numele, te rog sa mentionezi in mail), o sa le cuprind intr-un articol viitor.
Va astept si va imbratisez!

 

 

Comments

comments

No Comments Yet.

Leave a comment