inandoutofstyle.ro

friday crush

Am dat o fuga vizuala prin tot ce am facut saptamana care a trecut…. mi-a placut foarte tare. Si am tras concluzia pe care o tot constientizez mai mereu… am cei mai tari prieteni.

Universul asta paralel si virtual, l-am inceput in 2014. Atunci am vazut primele chestii in materie de blogging care mi-au atras atentia. Tot mai vazusem tot felul de concepte pana atunci, dar care erau pur comerciale si mi-au placut, dar tot nu suficient de mult. Ma obisnuisem cu ideea ca ceea ce ma pasioneaza pe mine, nu intra neaparat intr-o sfera atat de comerciala pe cat o cere genul asta de platforma.

Cum spuneam, prin 2014 a fost un boom in viata mea, care a venit cu mai multe exemple de site’uri de styling si fashion si chestii care chiar ma inspirau mult, din punctul asta de vedere. Tot ce stiam pana atunci era destul de diferit de viziunea mea. Muzica imi ocupa mai tot timpul, deci timp nu aveam sa contrazic “lumea modei” care pana atunci arata altfel de cum ma simteam pe mine. Dar au venit exemplele si am vazut ca nu sunt singura nebuna, asa ca am hotarat ca ar fi un hobby foarte tare… si asa am facut.

Ma gandesc ca au trecut 3 ani de atunci…
Nu stiu cand….

So… am deschis platforma sa ma joc in timpul liber, m-am tot jucat on and off vreo 3 ani… pana acum niste timp.
… cand mi-am pus imaginatia la bataie, sa ajut una din (prietenele foarte tari de care vorbeam mai sus) sa gaseasca un outfit potrivit pentru o petrecere tematica.
Atat mi-a trebuit, ca mi-am luat o criticala de proportii, care vorbea in principiu despre ce am de gand sa fac totusi, cu giftuiala fashionista de care, chipurile dau dovada.
… presupun ca i-a placut stylingul mult ๐Ÿ˜…

Sincer… nu am gandit-o prea mult… am zis sa o fac the classic way si sa vad ce iese…. asa am inceput taraboiul acum vreo 2 saptamani.

Daca faceti un tur rapid prin pagini, se vede precis pana unde m-am jucat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Printre randuri si muzica, am strecurat poze…
that’s all ๐ŸŒนโ˜€๏ธ๐Ÿ’‹

Andreea, Andra, Simonele preferate si Nadia cu criticala… love you guys ๐ŸŒนโค

XoXo

 

Comments

comments

1 Response

  1. Manifico

Leave a comment